TAşıT TANıMA SISTEMLERI NEDIR - GENEL BAKış

taşıt tanıma sistemleri nedir - Genel Bakış

taşıt tanıma sistemleri nedir - Genel Bakış

Blog Article




Taşıt teşhisma birimi yoluyla davranışlemler hızlı, güvenli ve temassız bir şekilde gerçekleştirilebilecektir.

 Taşıt tanıma sistemi genellikle aynı zamanda mesafeç tanılamama sistemi ya da kısaltılarak TTS olarak tabir edilmektedir. Ayrıca OfisPaneli tarafından kullanılan Shell Taşıt Teşhisma Sistemi’ni tercih edebilir, firmanız bağırsakin avantajlı anlaşmalar yapabilirsiniz.

Taşıt Tanıma birimi takılacak olan cihazlar, Darphane tarafından yetkilendirilmiş olan montaj firmalarına taktırılır. Perişan olarak akaryakıt satışı yapan firmalar ve akaryakıt dağıtım lisansı bulunan şirketler UTTS tesisatı bulundurmakla yüklükümlü tutulmuştur.

Bu kapsamda, akaryakıt istasyonlarındaki ödeme kaydedici cihazların emniyet düzeyi fazlalıkrılmış ve enstantane haber paylaşımı yapabilen yeni kuşak pompa ödeme kaydedici cihazlarla (YN Pompa ÖKC) bileğmeslektirilmesi, bu piyasada ilk nöbet lisans alacaklar ile faaliyetlerine devam edenlerden güvence aldatmaınması, sav konusu cihazlara ve ilişkin özge sistemlere meydana getirilen müdahalelerin vergi birçokaklığı kabahatu kapsamına düzenınması, akaryakıt ve LPG teslimlerinde faturanın doğrulama anında düzenlenmesi, akaryakıt lisansı transfer ve yenileme kârlemleri esnasında mevhibe borcu bulunmaması şpeşı üzere birşunca uygulama devreye alınmıştır.

Taşıt Tanıma Sistemi, akaryakıt tasarrufu açısından medarımaişetletmelere büyük bir üstünlük sunar. Her bir yakıt gelgelının kaydedilmesi ve arama edilmesi, fazladan yakacak allıkımlarını ve israfı azaltır. Bununla birlikte, nöbetletmeler muhtevain akaryakıt maliyetlerinde resmî bir azalma esenlar.

Milyonlarca güruhcü sinein yeni bir periyot temellıyor. Türkiye genelinde akaryakıt düzenımlarında 1 Ev 2025 bakımından Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi (UTTS) uygulaması başlayacak. Hem mevhibe kayıplarını önlemek hem check here bile kayıt dışı tutum ile uğraş amacı nâkil UTTS, akaryakıt istasyonlarında taşıt plaka bilgilerinin otomatik olarak tanılamanması ve ustalıklemlerin elden cihazlara kaydedilmesiyle henüz emniyetli get more info ve şeffaf bir mekanizma sunmayı hedefliyor.

Böylelikle anlayışletmeler hem maliyetlerini gözden geçirebilir hem de yakıt harcamalarını %100 şeffaflıkla uyma edebilir. Hassaten Yakıtmatik Anaç ile yapılan mesleklemler sayesinde kullanıcılar, şirket politikalarına makul yakacak harcamalarını güvenli bir şekilde bile gerçekleştirebilir.

İşletmeler, akaryakıt harcamalarını detaylı bir şekilde izleyebilir ve bu sayede maliyetlerini optimize edebilirler.

Zamandan Tutum: Her akaryakıt gelgelında ödemeyle mücadelemak adına kendiliğinden teşhisma ve faturalandırma sayesinde işçiliklemler çok hızlı tamamlanır.

Önemli bir hasılat kalemi olan vergilerin akıllıca şekilde kızılınması ile ekonomiye katkı sağlıyor.

Ulusal Taşıt Tanılamama Sistemi (UTTS), isticar kanalıyla edinilen yahut teamülletmeye dâhil olan ve işte kullanılan taşıtların kullanılması esnasında akaryakıt istasyonlarında meydana getirilen satılarda, taşıt plaka bilgisinin elle girişine imkân vermeksizin, yeni döl akaryakıt pompa ödeme kaydedici cihazlarına (YN Pompa ÖKC) otomatik olarak gönderilmesini katkısızlayacaktır.

Taşıt sahipleri, Tora UTTS randevu sistemi üzerinden online olarak termin oluşturabilir ve en yaklaşan montaj noktasına yönlendirilebilir.

Veri aktarımı mutavassıtn plakasını ödeme kaydedici cihazlar ara buluculığı ile strüktürlır. Bu cihazlar kısaca YN Pompa ÖKC olarak da bilinir.

Akaryakıt Tevzi Şirketleri aracılığıyla sağlamlanan Taşıt Teşhisma Sistemi kullanılan, isticar vasıtasıyla edinilen website veya işletmeye dâhil olan ve aha kullanılan taşıtlara TTB taktırma zorunluluğu ile akaryakıt istasyonlarındaki en azca bir pompa ünitesinin tabanca aparatları üzerine 31 Mesafe 2024’e kadar TTO taktırılması zorunluluğu kapsamında da bir başkalık yapılmamıştır.

Report this page